...rajt!

Elindult a blog! Ezentúl, ha inspirációra vágysz, vagy, ha fejlődni szeretnél az írás és kommunikáció terén, akkor nézz be!

Nem vagyok egy nagy futó, és nem is kapcsolok túl gyorsan. Az iskolában, ha a tornaórán bemondták a bűvös szót, én mindig szundítottam még egyet. Nevezhetjük ezt a tulajdonságomat megfontoltságnak is. Szóval az indulásról hajlamos vagyok lemaradni, talán azért, mert már a célon, vagy a cél utáni teendőkön gondolkozom. Így van ez most is, a bloggal, de azért egy legelső induló poszt mégis kell.

Az első posztban szeretném elmondani, hogy mire számíthattok, mivel fogtok nálam találkozni.

  1. Szövegíróként igyekszem a lehető legtöbb segítséget nyújtani. A szövegírás terén a brand zsurnalizmusra és a storytellingre helyezem a hangsúlyt, mert én ezekben hiszek. Ha hallottad már ezeket a kifejezéseket az szuper, ha nem, akkor itt biztosan fogsz találkozni velük.

  2. Szeretnék olyan vállalkozásokat bemutatni, akik jól kommunikálnak, akik szerethetők, és megbízhatók, akiket sokan követnek, ezáltal valószínűleg van elegendő vásárlójuk is. A jó példa mindig jól jön, megerősít, segít továbbmenni az úton, és talán megválaszolja azokat a kérdéseket, amiket fel sem merünk tenni.

  3. Inspiráció. De nem idétlen idézetek formájában, ígérem. Az inspiráció számomra rendkívül fontos, minen héten minimum egy napot erre szánok (na jó, nem, de szeretnék...). Kreatív emberként létezni sem tudnék az impulzusok nélkül, és remélem, hogy lesznek akik idővel erre a blogra fognak inspirációként tekinteni.

  4. Példákon keresztül fogom szemléletesebbé tenni nektek, hogy egy szöveg, illetve nem is egy szöveg, hanem egy cég komplett kommunikációja mitől működik igazán.

  5. Kérdések. És válaszok. Ha nem értetek valamit, vagy kérdésetek van, írjatok nekem, és ígérem, válaszolni fogok, ha szabad, akkor nyilvános formában, hogy mások is tanulhassanak a kérdésből.

Kapcsolat

Szívesen dolgoznál velem?

Írj nekem, ha úgy gondolod, hogy a segítségedre lehetek, és találjuk ki együtt, milyen legyen a vállalkozásodhoz legjobban passzoló webszöveg, blog, vagy Facebook-oldal!

Kedves Marcsi!

vagyok, és azért kereslek, hogy a segítségedet kérjem a/az:   terén.

Várom mihamarabbi válaszodat a email címen, vagy a 06/    telefonszámon.

Szép napot!