Áprilisban olvastam

Nincs olyan, hogy nincs idő olvasni. De mégis olyan sokan jönnek nekem ezzel. Most összegyűjtöttem nektek azokat a könyveket és cikkeket, amik az utóbbi hónapban hatással voltak rám, hátha csak a választás nehézsége miatt nem olvastok olyan gyakran.

Austin Kleon - Lopj úgy, mint egy művész!

Ez a könyv zseniális és pont. Nincs rá jobb szó. Már hónapok óta követem Austin munkásságát -http://austinkleon.com - és furcsamód még senki élő ember nem volt rám ilyen nagy hatással. A könyv egyébként egy kávé mellett elolvasható. Mégis ez a direkt foglamazás, és a kendőzetlen őszinteség baromira hatásos. Az alap, hogy lessünk el egymástól mindent, amit csak tudunk, ez visz előre minket, a művészetünket, vagy a vállalkozásunkat.

Seth Godin - Ikarosz tévedése

Godin a világ egyik legnagyobb marketingszakembere, ebben a könyvében arról ír, hogy vállaljuk fel a művészetünket, merjünk különbözni, ne merüljünk el a tömegkultúrában, mert arra nincs semmi szükség. Nálam ez a könyv nem aratott osztatlan sikert. Borzasztóan túlírta, és a felénél unalmassá vált. De volt néhány jó gondolat, amit elmentettem magamnak, ezért végül nem bántam meg, hogy elolvastam.

"Vállaljuk a tévedés kockázatát, vagy unalmasak leszünk... Kryptonit nélkül Superman unalmas lenne... sebezhetetlen, de teljesen érdektelen."

ELLE Magazin - Április

Mary és a többiek című cikk ; szerző: Mörk Leonóra
Fontosnak tartom, hogy olvassunk magazinokat, és nem csak azért mert én is írok cikkeket. A magaziokból viszonylag gyorsan rálátást kaphatunk egy csomó olyan témára, amivel a hétkönapokban nem találkoznánk. Nekem az emberi sorsok a kedvenceim - és amúgy nem csak nekem -, az olyanok, mint a Mary és a többiek. Ez a cikk három nőről szól, akik egy-egy civil szervezettől kaptak segítséget.
Ha jobban szeretsz online olvasgatni, akkor: <http://www.ellemagazin.hu > - ! Ne feledd, #olvassmagazint ! :)

Elizabeth Gilbert - Ízek imák szerelmek

Tudom, nem újdonság, én mégis most jutottam el addig, hogy elolvassam. Üdítő volt. A film csöpögős romantikája után a könyv szellemes, laza, könnyed. A szerelmi szál egyáltalán nincs túltolva, ráadásul olyan apróságokat is megtudhatunk, mint azt, hogy milyen komplikált ügy Balin telket vásárolni... Szóval, ahogy mondani szokás, egy misét megér. Ha másért nem, hát azért, hogy egy kicsit Olaszországban, Indiában és Balin érezhessétek magatokat.

Remélem hasznosnak találtátok ezt a kis válogatást!

Kapcsolat

Szívesen dolgoznál velem?

Írj nekem, ha úgy gondolod, hogy a segítségedre lehetek, és találjuk ki együtt, milyen legyen a vállalkozásodhoz legjobban passzoló webszöveg, blog, vagy Facebook-oldal!

Kedves Marcsi!

vagyok, és azért kereslek, hogy a segítségedet kérjem a/az:   terén.

Várom mihamarabbi válaszodat a email címen, vagy a 06/    telefonszámon.

Szép napot!